Hur man rengör Alum Rattan Stol / Alu Stol Stol / Gjutjärn Tabell Bas

- Jan 04, 2018-

Hur man rengör alun rotting stol / alu tyg stol / gjutjärn tabellen bas?

Utemöbler skiljer sig från vanliga inomhusmöbler, utomhusmöbler placeras utomhus i lång tid, måste ha sol, vatten och korrosionsbeständighet. Även om utemöbler har dessa egenskaper, men daglig rengöring och underhåll kan inte saknas. Eftersom det placeras utomhus, kommer vanligtvis länge damm att hålla fast vid möbler, vatten leder till vissa områden i en fuktig under en längre tid vilket resulterar i korrosion av möbler, särskilt möbelhårdvara och konstruktion. Till exempel utomhusbord i rostfritt stål bord ben, gjutjärn bord ben, aluminium bord ben och så vidare. Utemöbler, metalldelar eller aluminiumdelar bör vara särskilt uppmärksamma.

Utemöbler efter det allmänna kommer att vara genom en speciell vattentät, solskyddsmedel, korrosionsskyddsteknik, rengöring mycket enklare än vanliga möbler.

Aluminium Tygstol: Om fläckarnas alunytor, torka av med vatten, använd inte koncentrerad syra eller alkalisk rengörare. Så att inte skada ytan av aluminium. Använd direkt tyg och rent vatten kan tvättas.

2F~1_ZVYSI033CR$M6`8V80.png

Aluminium PE rottingstol: PE-rottingmöbler kan vara rena med en mjuk borste, en trasa eller en dammsugare och bör skydda mot repor och repor på spetsen eller hårda föremål. PE rotting kan fukt, anti-aging, skadedjurskontroll, anti-infraröd.

]WDPKBT232(@XNL17SVFGX5.png

Gjutjärnsbordsbotten: För att förhindra att bordplattan har rost, kan gjutjärnsbordsbotten inte använda våt trasa, det kan torkas med en torr duk för att rengöra. När järnbasen har rost, är det bästa sättet att fråga professionell och teknisk personal för underhåll. För möbelfördjupningar och präglingsdekoration har damm det rekommenderas att använda en mjuk borste för att rengöra. Gjutjärnsbordsbotten undviker stötdämpning, för att förhindra att färgen från skalet och avkromas, kan inte använda hårda föremål i möblerna på takten, annars kommer det att falla färgdämpande färg.

Gjutjärnsmetallbordets ben borta från naturligt med en mängd olika sura eller alkaliska föremål, skölj omedelbart med vatten för att undvika korrosion. Torka sedan omedelbart med en torr bomullstyg. Med lång tid kommer solens gjutjärnstabell att skada ytfärg, när färgen är skadad, är den inre metallen lätt utsatt för oxidativ försämring i luften. Och förkorta livslängden.

Z{GRW07~~3`O{$SWPFAT5}0.png