Hur man identifierar kvaliteten på rottingstolen

- Aug 30, 2017-

1. Med ögat: rottingstol är bra eller dåligt, och kvaliteten på rottan har en direktlänk, först och främst för att identifiera rottans kvalitet. Bra rotting yta smidig, glänsande, färgen är i grunden densamma, inga svarta eller gråa fläckar, färgen är beige. Såsom bara köpt rotting stol är mörkt gul, vilket indikerar att rotting stol är Chen varor (inte längre under förutsättning av färgen). Eftersom rottingstolen kommer att användas efter en tidsperiod, är färgen naturligt mörkgul. Rattan yta med svarta eller gråa fläckar, vilket indikerar att rattan fuktig lång form, lätt att koppla ur. Rottans hud i längdriktningen skrynklig, denna rotting nr seghet, spröd.

Men nu mesta rottingstolen borstar ytan av färgen, så använd bara ögat räcker inte, du behöver hjälpa handen att identifiera.

För det andra, händer: för att identifiera huruvida robotenhetens seghet, du kan klara naglar på rottingkraften på nypen om, bra rottinghud är inte trasig. Med en bra rottinghud bör den titta på rottingstolens arbete. Lägg tillbaka på rottingstolens framsida för att se om det kommer att bli hand. Rotting stol är gjord av en rotrottning väv, naturligtvis kommer det att finnas en plats att ansluta. Knuten är den bästa knuten, svår att falla av.

Skala: rottingstol eftersom den är handgjord, avvikelsens storlek. Den normala avvikelsen ska vara mindre än 2 cm. Välj rottstol är bäst att välja storleken på lite bättre, eftersom det bidrar till aktiviteter, särskilt för äldre att välja rottingstol, det ska välja tillbaka höga breda räcken, äldre kan vara långa stillasittande, pålitliga huvud. Lång tid att sitta känner sig inte trött.