Hur du underhåller utomhu rotting stol?

- Dec 29, 2017-

Hur du underhåller utomhu rotting stol?


Nu på marknaden, är de mestadels utomhus stolarna gjorda av simulering rotting, som också kallas PE rotting. PE, akademiska namnet är polyeten. Andel: 0,94---0,96 g /, molding krympning: 1,5-3,6%, molding temperatur: 140-220.

Funktionen av PE rotting: med utmärkt prestanda på korrosionsbeständiga, elektrisk isolering (especial för högfrekvent isolering). PE rotting kan vara klorerade kemiska cross linking, strålning cross linking. Lågtryck polyeten med hög

Smältpunkt, styvhet och hårdhet. Bra prestanda på vattenabsorption, elektriska egenskaper och strålning motstånd.

Högt tryck polyeten flexibilitet, töjning, effekt styrka och permeabilitet bättre, ultrahög molekylvikt polyeten hög effekt, trötthet-resistenta, slitstarka. (Den rotting stolen kunde rengöras direkt med en borste eller dammsugare).

image.png

På grund av rotting är utemöbler tillverkad av textil, utseende av sammansättningen av behovet av att använda en kort borste eller pensel med en dammsugare för att rengöra och sedan använda bomullsduk att skrubba stolen.

Utomhus rottingmöbler för en lång tid i solexponering, lättare att förlora den ursprungliga lystern och även spricka, så hindrar inte. Om du bor nära bergen eller torr bör säsong vara regelbundet avfuktas för att säkerställa att det är torrt.

image.png

Om det är nödvändigt, stolen kunde använda svagt alkaliskt (basiskt pH-värde är mindre än 8) att rengöra stolen. När du använder tvättmedel rengöring rotting bord och stol se till att den rotting stol och rotting bord måste rengöras noggrant, för att undvika rotting möbler och tabeller har kemiska förändringar i direkt solljus.  När du använder rottingmöbler och bord, måste du undvika kollision eller hårda föremål från vass kniv repor.  För att hålla varaktigheten av färg, när café stolen är exponering för starkt solljus med en lång tid, skulle du bättre för att placera utomhus rottingmöbler i en plats där inte utsätts för direkt solljus, eller kan du också använda en möbler cover. Om dina utemöbler är aluminiumram, på det dagliga underhållet, kunde utomhus stolen tvättas av vatten direkt, sedan torka rengöra den rotting stolen med en torr trasa. Om skelettet är järn struktur, måste du undvika för att tvätta rotting stol med vatten direkt, annars utomhus stolen blir lätt att rosta, och det kommer att påverka livslängden på utemöbler. Dessutom, när du använder rotting bord och stolar i fredstid, uppmärksamma gränssnittet rotting, försök att inte dagg rotting, annars lätt att gå.

Som miljö-vänliga material varit PE rotting används mer och mer utemöbler produktion.  LÄTTHET garanti är 1 eller 2 år, beroende på det specifika produkten objektet. Vi kunde också leverera teknisk support eller materialet, om du vill

Byt ut den själv.