Hur väljer du tabellbaser för utomhusbruk?

- Dec 28, 2017-

28 december 2017

Hur väljer du bordsunderlag för utomhusbruk?

  Innan du köper bordsunderlag, kommer de flesta kunderna att förbereda sig för det. Såsom vilket material som är bra för utomhusbruk, gör baserna vikt nog att bära brisen utomhus? Eller vilken färg gör människor glada. Och ibland frågar kunderna oss direkt, vilka slags bordben kan vi använda på utsidan? Här är några tips som hjälper dig att hitta rätt bordsbas för ditt hem, bakgård, kafé, utomhusrestaurang eller dina kunder.

blob.png

De flesta städer ligger i mitten av låg latitud och i mitten och nedre delarna av floden. Klimatet är inklusive subtropiska monsunklimat, tempererat sjöfartsklimat, Medelhavsklimat, tropiskt monsunklimat och tropiskt regnskogsklimat. Om din stad med mycket regn och hög luftfuktighet, kommer rostfria stålben ett bra val. # 304 rostfritt stål som ska användas producerar bordsbaser. Det är kommersiell nivå. Om det kan du få det lättare, ser du, du kommer att använda hyllor i rostfritt stål på ditt tvättrum och du kan upptäcka att många skärmar står vid inomhuspoolen är också rostfritt stål, eftersom luftfuktigheten är mycket hög.

 

Förutom de platser där är regn ofta och hög luftfuktighet. Gjutjärnsbordsbas är lämplig för platser där klimatet är mjukt eller fyra olika årstider. Gjutjärnsbordben och aluminiumsbenben är utrustade med korrosionsbeständig finish. Det kan hjälpa till att skydda baserna från rost och missfärgning utomhus. På grund av aluminium och gjutjärn är emellertid inte mycket resistenta mot korrosion på egen hand. Så det dagliga underhållet är väldigt viktigt. Försök använda torr trasa för att rengöra den smutsiga på ytan.

Aluminium är också ett mycket bra material för utomhusbordsbas. Aluminium kommer inte rost och korrosionsbeständigt extremt. Den är väldigt lätt och bekväm att flytta från inomhus till utomhus.

blob.png

Avslutande tabellen bas alternativet, här är några bordsförslag som erbjuder dig. För aluminium bordsbord, föreslår vi inte att du använder granit eller annat stenmaterial, på grund av att hårdheten i aluminiumbordsbenet inte är så högt, om bordsskivan är för tung, kommer bordsbasen inte att vara tillräckligt tung för att förhindra hela bordet från tippning. Det innebär att normal användning inte kommer att få ersättning. Teak, poly trä, topalit är bra material för bordsskiva. Vi har också aluminium bordsskiva. För det mesta kan du välja att lägga till vikt, vi kallar det också tillagt järn. Sätt dem på botten av bordsbasarna för att säkerställa bordets stall.

blob.png

Gjutjärnsbordsbotten är tung nog för att bära stor och stor vikt bordsskiva, såsom marmor, granit. Under tiden är det också med mycket textur.

 

Om du vill hitta ett ekonomiskt och stödjande bordben, och du har tillräckligt med tid att göra det dagliga underhållet, kommer gjutjärn och aluminium bordsbord att vara bra alternativ. Om du letar efter en bordbas för att matcha med tung och stor topp och inte vill oroa dig mycket för underhåll, är rostfritt stål bra för dig.


I 2018 ny säsong publicerade EASE ny ny tabell i aluminium. Och vi lägger också till vit och grå för att berika vår produktfärg. Om du har någon aning om du vill ha bordsunderlaget med den färg du vill ha, kontakta oss gärna.  


Välkommen att besöka vår hemsida www.ease-outdoorfurniture.com.