Underhåll av rotting stol

- Aug 30, 2017-

1, ren med en dammsugare kan först suga igen, eller med en mjuk borste inifrån och ut första damm kommer vara tvättas bort, och sedan torkas med en liten våt trasa och sedan torka med en mjuk trasa kan vara.

2, användningen av en viss tidsperiod, kan torkas med salt vatten, båda sanering och kan göra sin flexibilitet att behålla länge, det finns vissa anti crisp, anti moth effekt. Kan också ofta använd mjuka tvättmedel och vissa möbler ljusa underhåll agent för att torka.

3, den ursprungliga färg (naturliga färg) rotting möbler renovering metoden: Rengör först torka och sedan sandpapper slipning rotting möbler rotting ram, så att huden för att ta bort fläckar och Återställ slät.

4, rotting kan absorbera en viss mängd vatten, om adsorption av fukt kommer att bli en rotting stol, lös struktur, planet slapp. Men rotting själv har att återställa den ursprungliga formen och storleken på prestanda, så att fuktigt inte tillåter dess flätad form och gap deformation, för att säkerställa att efter torkning för att krympa till ursprungliga form och storlek.

5, om den rotting stolen var absorberas eller fuktig, utan exponering eller stark bakning, ljus eller ventilation hemma till den naturliga torra luften kan vara.

6, om hittade lös rotting fenomen, kanske vill använda hett vatten till rotting varm, och sedan det kommer att fastställas med tång, belagd med ett starkt lim kan vara.

7, att undvika lokala skador eller utspridda, och hittade en lokal rotting paus, inte vanligtvis paus munnen och bryts för hand.