Nya mönster som publicerats av Ease Outdoor Furniture

- Dec 28, 2017-

28 december 2017

Nya design Publicerad av Ease Outdoor Furniture

Är du trött på klassiska modeller och letar efter nya mönster för kommande försäljningssäsong? Eller behöver du en kreativ utemöbler leverantör för att vinna marknaden? Kanske kan du hitta ett bra svar på vår fabrik - Ease Outdoor Furniture Co., Limited .

1514453104(1).png

På Spoga-mässan 2017 i Koln presenterade vi våra nya stolar Cara och Teddy som har haft stor framgång. Ej vanligt aluminiumrör, stolarna på våra nya stolar Cara och Teddy är högpressade, reducerande aluminiumrör, eleganta och moderna. Rammen är fullsvetsad, välpolerad och med högkvalitativ pulverlackering. Den är lätt men stark, max vikt upp till 150 kg, lämplig för kommersiell användning. Den rotting vi använder är miljövänlig PE-rotting av god kvalitet, en syntetisk fiber. Den är UV-resistent, färgfast och vattentät. Våra nya stolar Cara och Teddy kan ställas utomhus året runt utan underhåll. Samtidigt kan våra nya stolar Cara och Teddy staplas. De kan staplas och spara utrymme när de inte används. 4 olika färger kan erbjudas, brun, gyllene, grå och beige, catering till olika stilar av restaurang / café / bistro.

1514453173(1).png

Ease Outdoor Furniture Co., Ltd. är en väletablerad tillverkare och exportör av högkvalitativa utemöbler, catering till kommersiella och gästfrihet sektorer. Vår fabrik är över 8000m3 och har 200 skickliga arbetare. Vår produktionskapacitet är upp till 30000pcs per månad. Vi har godkänt ISO9001 kvalitetssystem management certifiering. Alla våra produkter är upp till EN581 standard.

 

Med ett professionellt FoU-team erbjuder vi nya modeller med senaste design varje månad. Vi kan producera möbler enligt ditt foto, ritning eller idé.

 

Beläget Foshan, Kina, är det bara 40 minuters bilresa från Guangzhou centrum / flygplats till vår fabrik. Välkommen att besöka oss. Du hittar vi är din tillfredsställande leverantör och pålitlig partner.