Nu öppnar Alum Rattan utemöbler i interiörmöbler

- Jan 04, 2018-

Nu öppnar aluminiumrottningens utemöbler i "inredning" möbler

Utan tvekan är rottingmöbler fortfarande en viktig roll i utemöbler. I Sha nghai Expo Fair för att se det mesta av objektet är rottingmöbler. Men i professionell syn har rottingmöbler olika sorter, speciellt gjorda av aluminiumsrottningsmaterialmöbler, tillräckligt för att jämföra med äkta rottingmöbler.

Ease Outdoor Furniture Co., Ltd tillverkar främst produktion av aluminiumrottmöbler i PE-rotting, med ett rottingutseende, men kan förhindra deformation av sol och regn. Rattan möbler, det finns tillverkning av aluminiumkonstruktioner inom överbelastningen omkring 120 kg. Vanligtvis med aluminium, ytan för att göra anti-rust färdighet, så konsumenter förstår de materialkompositionen av denna typ av utemöbler innan de köpas.

8TDF006P3~8%0%B6F5G{AGY.png

Nu är det främst utländska köpare, de är huvudkälla utomhusmöbler och noterar att det finns en trend de senaste åren - utemöbler har börjat "internalisera" eftersom vissa länder på sommartid är korta, mer än hälften av tiden för att det kommer utomhusmöbler att röra sig in i rummet, så i utemöblerna är de nära inredningen av möbler, men materialet är fortfarande anti-rust-deformation, kan anpassas till utomhusbruk.

Så, nu öppnar de gradvis utomhusmöblerna för inomhusmarknaden, speciellt för turistprojekt och lägenheter brukar använda, caféaffär brukar använda franska bistrokaféstol för inomhus. Också många av aluminiumrottnings soffan brukar användas i inredningsrummet.