Utomhus Bistro Möbel Tillverkare

- Jan 17, 2018-

Utomhus Bistro Möbel Tillverkare

Lätt utomhus möbler Co, Ltd är bas i Foshan Guangdong. Som specialtillverkare för fransk bistro rotting stol, tyg stol, modern rotting vävstol, aluminium & korg stol, aluminium och polywood stol, industrin stol, aluminium bordsbord, gjutjärn tabellen bord, rostfritt stål bord och bordsskiva mer än 10years . Vi är etablerade 2007 år, över visa Ease, vi har goda färdigheter i tillverkningen av aluminium bambu look hantverk stol med handgjord skicklighet.

  Speciellt för pulverbeläggningsdel , på förra året köper vi annan pulverlackeringsmaskinlinje för att skriva ut stolen snabbt och effektivt . Den är utrustad med avancerade bilproduktionsmaskiner.

Vi äger om mer än 200 objekt i design, och vi kan skräddarsy design och OEM. Vi har stark teknisk erfarenhet för ny design och skräddarsydd lösning.

Vi har ett starkt samarbete med ledande möbelleverantörer i Europa, Asien och andra länder .

I år hittar du ett antal nya produkter i utomhusmøbelsektionen. Nya mönster och färgglada produkter finns tillgängliga. Ny aluminium rottingstol, ny aluminiumsdukstol, ny bordläggning och bordsskiva ger den varma sommaren till dig.

Du kan klicka på vår hemsida www.ease-outdoor.com för att lära dig mer detaljer.