Utomhuskafé och utemöbler i Europa

- Jan 15, 2018-

Utomhuskafé och utemöbler i Europa

1.     paris

Port de laGare, detta utomhuskafé ligger i en båt vid floden Seine. Båten planterade med olika blommor, som blommans hav. Caféet bara några steg från Paris Mitgen Bibliotek. När du sitter i kaféet, med färska blommor luktar, kan du se att du är i en vacker trädgård. På natten kommer det att finnas Jazz Band Show.

image.png

Novotel VaugirardMontparnasse uteservering, det här är det bästa stället att se hela Paris-staden. Samtidigt är denna uteservering också det bästa stället att titta på fyrverkeri på franska nationaldagen.

image.png

Café de Flore i Paris. Cafénamnet kommer från statyn av det antika Rom. Hon är "Flore". Många kända forskare, konstnärer kom till kaféet. Röda stolar och bord, speglar på väggen. Sliver porslin och kaffepanna. Utomhusstolar och bord sätter människor i kaffesvärlden.

image.png

Café Rivoire ligger på den berömda Florens konsttorg. Thecafé utrustade med många utomhusstolar och bord. Om du väljer att sitta utomhus kan du njuta av synen på många kända skulpturer.

image.png

Theoldest Café i Tyskland är Baum i Leipzig. Detta är också en av de bästa i bra håll och det äldsta caféet i Europa. "Baum" i Tyskland betyder träd. Caféens namn har stor relation med kaffehistoria. Baums fullständiga namn är "ZumArabishen Coffee Baum", det betyder att kaffebönan kommer från det mest autentiska kaffeboken. Poeten Johann Wolfgang kom ofta till caféet.