Utomhus Mats Möbler Stängd Till Naturen

- Jan 15, 2018-

Utomhus Mats Möbler Stängt till Naturen

Om vi ​​sa att ta ut möbler ut ur innemålet betyder det att vi förbrukar utrymmet i naturen. Inomhusytan är begränsad, men utomhusutrymmet gör det inte. Promenad på Europa Street, uteservering blir en vacker utsikt för staden. Hur smart är det! Att använda utomhusutrymmet för att sätta flera stolar och bord.

bistro chairs.png

Förutom expanderande utrymme, som också förkortar avståndet mellan människan. Njut av att äta middag, mestadels fann du att den är väldigt stängd för vandrare, som du inte vet, men de kommer att ge dig ett stort leende om du gör ögonkontakt med honom eller henne. Vänlighet från främlingar, som kommer att ge mer glada känslor vid någon tidpunkt. Vi tycker att det är den andra fördelen med att äta utomhus.

dining chairs.png

Vi måste säga att uteservering har funktionen att spara tid och kostnader för arbetskraft till viss del. För att passa utomhus, måste folk välja något speciellt möbelmaterial. Som de flesta för att säkerställa att möblerna inte blir rosta snart, skulle det vara bättre om det är vattentätt. Samtidigt, jämfört med svart och vitt, kommer färgglada att locka fler människor. Så de behöver möblerna utan att blekna. För att lösa dessa problem kom aluminium- och PE-rottingmöbler till människors vision. Aluminiumsstol och rottingstol spelar en allt viktigare roll i utemöbler. Som vi vet är utomhusstolarna UV-resistenta och vattentäta, det betyder att även på regnig dag behöver människor inte oroa sig för dem. Dessa matsalstolar eller bistrostolar är stapelbara, alla dessa är den tredje fördelen med uteservering.

outdoor dining chairs.png

Utomhus matsalmöbler stängda för naturen, förutom att vi sätter dessa stolar och bordssatser utomhus, så kan du se att stolens ytbehandling som bambu och PE-rottan ser ut som äkta rotting. PE-rotting är ett slags miljövänligt material, å ena sidan det uppfyller kravet att stänga till naturen i sikte, å andra sidan det kommer inte att skada miljön.

 

Som en professionell utemöbler tillverkare kan vi leverera olika stolar och bord för ditt alternativ. Välkommen att besöka vår hemsida www.ease-outdoorfurniture.com.