Utomhus Möbler Design Och Produktion

- Jan 16, 2018-

Utemöbler Design och Produktion

Ibland kan man, som man ser, se en vacker färdig produkt men vet du hur man gör en stol? Därefter ska jag presentera processflödet för dig om vår fabrik.

Faktum är att fabriken har fått en beställning, och ordern kommer att ges till verkstad. För det första måste vi köpa mycket material. Såsom aluminium rör, PE rotting, justering fotplugg och plastpåsar och så vidare. För det andra kommer maskinvaruhuset att förbereda materialet, vilket stolen behöver. Om materialet är färdigt, kommer maskinvaruhusets arbetare att svetsa aluminiumröret i stolar. Egentligen, om stolenramarna är färdiga, betyder det att denna order har slutförts 50%. Dessutom är processen med maskinvarupaket mycket viktigt, vilket heter "första workshop". Sedan skickas stolens ram till målningsverkstad, där ramverket kan bli vackert. Med andra ord kommer vi att säga "pulverlackering, bambu ser ut färdig" i citatet. Denna process gör att ramen blev färgstark. Till exempel finns Starbucks, ES020, ES032 och Grey wood ... Och nästa process är Woven Rattan Workshop. Du kommer att se produkten vad du vill ha. Som du vet är vävning rent manuell. Så vi behöver många arbetare

Vävda rottingverkstad. Slutligen skickas produkten till "Slutproduktlager", var är produktlagringsområdet och förpackningen.

Nu är stolen klar.