Utomhus möbelpaket

- Jan 02, 2018-

2 jan, 2018

Utomhus möbelpaket

Varje möbelobjekt har eget paket sätt. Nu oavsett vad möblerna är. Alla kan inte separeras från förpackningen. Förpackning måste ta hänsyn till den vackra, transport, bekvämlighet, lagring och andra aspekter. Oavsett om stolarna och borden är från fabriken eller från köpcentret, så länge du är inblandad i försäljningen, måste transporten ta hänsyn till möblernas förpackning. Förpackning, för att skydda möbler i gästfrihetens möbler i cirkulationsprocessen, bekväm lagring och transport, bekväm försäljning, enligt vissa metoder med det övergripande namnet på behållare, material och hjälpmaterial. Huvudfunktionen hos utemöbler förpackningar är att tillhandahålla måttligt skydd för möbelprodukter. Möbelprodukter från produktion till användning är en tids- och rymdomvandlingsprocess. Denna process omfattar möbellagring, transport, försäljning, montering och flera andra steg. Detta är mest cirkulerat till säljarens händer, förpackningen är bra eller dålig, direkt relaterad till värdet av möbler och varumärkes rykte. Massivt trämöbler, mahognimöbler, förpackningar, vanligtvis indelade i packnings- och sömnadspåsar.

 

EASE Standardpaket

1.   personalen måste kontrollera om modellen, specifikationerna och utförandet är förenliga med arbetssändningsformuläret.

2.   Kontrollera stolarna.

3.   Rengöring med bomullsgarn, trasor och andra mjuka saker, för att säkerställa att möblerna är rena och dammfria.

4.   Pärlbomull, pärlbomullen är fylld med omvärlden på grund av friktionens inverkan. Var uppmärksam på paketet Pearl Pearl och omkretsen av produkten konsekvent, och pärlemattan ska vara ren utan skräp och pärlemattong till produkten och att använda förseglad plastpärlbomullstätning tätt för att säkerställa att ingen utsatt stolytan.

5.   Stackar stolarna. Med hänvisning till de olika föremålen är staplingsnumret annorlunda. Vi måste överväga bottenstolens bärförmåga. Efter stapling använder vi ett bälte för att fixa stolarna.

6.   Att lägga en plastpåse för att hålla ren.

7.   Förpackning av ett kraftpapper för att skydda ytan.

För ytterligare information om utemöbler, välkommen att besöka vår hemsida www.ease-outdoor.com