Utemöbler Pation eller offentlig användning

- Jan 11, 2018-

Utemöbler Pation eller offentlig användning


Utemöbler är i öppet eller halvöppnande utomhusutrymme, för bekvämlighet av människors hälsa, bekväma, höga effektivitetsaktiviteter utomhusaktiviteter och sedan inrätta en serie av relativa inomhusmöbler att använda. Det inkluderar många typer av produkter, som offentliga offentliga möbler i staden, utemöbler utomhus, kommersiella utemöbler och bärbara utemöbler, etc. Kommersiella utemöbler är vår huvudsakliga verksamhet.

Utemöbler är den viktiga delen av möbler, syftar till innehåll med människors livskrävande, sysselsättning visuella   känsla och idealiska produkter. Utemöbler är de ingående elementen i urban miljö miljö, det skiljer sig från andra möbler i utemöbler har publicitet och kommunikativa.

I många tillfällen är de flesta utomhusmöbler väldigt kopplade till naturen. Om välj produktionsmaterialet har rotting, teak eller annat trä. Vår EASE använde inte trä på grund av miljöskydd. Våra designers använder sig av aluminium, PE rotting och tyg som råmaterial. Aluminiumröret kommer att överensstämma med kundens behov av att belägga ek, honungsfärg eller andra färger.

PZ{H_SOP%MA~]U34VAL{RGU.png

Jämfört med andra utemöbler har våra möbler fördelar med att du inte oroa dig för UV-resistent, spara utrymme och lätt att lagra. För alla produkter som säljs av EASE utomhus kan vi erbjuda två års garanti. Vi använder 6061 standard aluminium och pulver för beläggning med UV-resistans. Dessa material är tillräckligt bra för den komplexa och utbytbara utomhusmiljön. Om kunden har speciella krav kan vi också använda Tigerbeläggning. Sedan använder viden WinTech varumärke. Beroende på situationen kan vi erbjuda 5 års garantivicker om kunden behöver. Tyget i kudden är vattentätt och UV-resistent. Vi kan även använda Sunbrella-märket, om kunden behöver högkvalitets kuddar.