Rattan stolen rengöring borde vara uppmärksam på vad

- Aug 30, 2017-

Rattan stol under lång tid var lätt att torka solljus, brista och förlust av glans, så vanligtvis bör placeras i skuggan. Eftersom rottingstolen är lätt att samla upp damm och smuts, så ska du först använda en dammsugare eller en liten borste för att avlägsna dammytan och sedan färgas med en våthanddukstork. Ofta vänner på Internet att sätta sin egen rottingstol på grund av klimat och andra orsaker borrar. Och vissa konsumenter förstår hjärtat av rottingstolen är en professionell försäljning av rottingmöbel galleria, till vår kundservice personal för att hitta en lösning. Även om rottingstolen inte är i rottingstolens hjärta att köpa, men vi är också glada att arbeta med alla att lösa.

Rattan stol möbler var malurt hjärta källa rotting stol för att ge dig följande förslag:

1. Med bomull eller gammal trasa doppad i fotogen torkade på den plats där moth-ätit, eftersom fotogen trängsel är relativt stark, och sedan återanvända hett vatten, så kan en eller två senare i grund och botten döda borren; Rattan stol bör först placeras i en ventilerad plats att använda, för att inte sitta dåligt.

2. Saltet Pakistan torkar insekterna i hålet och använd sedan varmt varmt, varmt efter detsamma för att vara helt torrt före användning.

3. Med insekticider, insekter, ljusspridningseffekt är inte stor, är det bäst att använda en spruta genom borrarna kvar i hålet inuti vagnstolen och öppna sedan vattnet efter solen på ljuset och hemventilationen torr.

4. För lime kalk pulver är också mycket effektiv, vi förhindrar inte också försöka.

Efter behandling med ovanstående metod bör problemet med rottingstolens mothåll lösas. För att undvika återfall är det bäst att slipa på rottingstången för rotting, så att huden tar bort fläckar och återställer jämn, och sedan ett lager av lackskydd och ett nytt utseende, det är inte lätt att hoppa igen.

För det andra ger hjärtat av rottingstolen, men ger dig också lite råd, rottingstolarrottmöbler under användning av en tidsperiod efter användning av lätt saltvatten för att torka, både för dekontaminering och flexibilitet för att upprätthålla långvarig , det finns vissa anti-spröda, rollen; kan också ofta använda ett mjukt rengöringsmedel och vissa möbler lätta underhållsmedel att torka, är effekten ganska bra. Använd vanligtvis miljön så långt som möjligt för att hålla ventilationen torr, vått väder varje halv månad eller så i solen under ljuset, så att rottans yta torkar bättre, var uppmärksam på långvarig exponering. Hoppas att ovanstående metod för alla att hjälpa!