Rotting stol att göra Material PE Imitation rotting och äkta rotting jämförelse

- Aug 30, 2017-

Rotting stol produktionsmaterial varierade, priset är också annorlunda, så kvaliteten på produktionen av rotting stol kan föreställa sig är ojämn. Denna artikel genom jämförelsen av rotting stol mer vanligt förekommande material pe imitation rotting och äkta rotting, så att vi vet vad de är bra till slut?

1, hållbarhet jämförelse:

PE rotting förorening-fri, tålig, anti-ultraviolett och sanna rotting är även om det finns överklaganden, men priset PE Viola eller hundratals gånger, så att samma effekt är att använda PE rotting eller äkta rotting konsumenterna naturligt vet.

2, miljöskydd kontrast:

PE rotting känner sig bekväma, hög temperatur förbränning inte producerar några giftiga och skadliga gaser, kan vara 100% materialåtervinning. Medan verkligheten vine, även om det finns bekväma och miljövänliga effekt, men avsaknaden av miljöskydd funktioner, användning av äkta rotting skador på naturen, och det viktigaste är den sällsynta rotting rotting sällsynta, är marknaden nästan mål kan inte uppfyllas.

3, vacker kontrast:

PE rotting tjocka och tunna och sanna rotting tunn och ojämn. Enligt marknaden, är naturligtvis äkta rotting rotting stol priset är högt, men enligt graden av skönhet, verkligheten vine mindre PE imitation rotting vacker, även om riktiga vinstockar nära naturen, men förstörelsen av miljön är mycket stor , så som konsumenter ska vi välja PE Imitation rotting.

4, lätt att underhålla kontrast:

PE rotting stark, tålig, tuff, lätt att rengöra, lämplig för inomhus och utomhus, open air är lämpliga, och är inte rädd för smutsiga har inte speciellt underhåll, behöver bara rengöra med vatten. Riktiga vinstockar kan inte placeras på utomhus exponering eller regn, eller lätt att bryta, och riktiga vinstockar behov regelbunden rengöring och underhåll, eller vått väder insekter mögel enkelt.