Street Food-Decent Outdoor Dining är stigande

- Jan 11, 2018-

Street Food-Decent Outdoor Dining är stigande

På en kall, blustig morgon, äter ute verkar inte tilltalande. Men på en ensam betongkaja snubblar lämpliga arbetare runt utomhusbord och stolar. Det finns några matboder längs vattnet. Man säljer thailändsk mat ur en rickshaw, en annan saltad fläskbullar från en konverterad hästlådan, maten är inte dyr, och det här är det senaste cateringmetoden.

 

Förutom de speciella tiderna i historien är mat inte bara mat för människor, alltid att tänka på etikett eller anständigt. Eleganta restauranger skapas. Inomhusmatsal ger ofta mer restriktioner, som syn, rörelse. Med utvecklingen av matvanor börjar stolar och bord användas utomhus. Först är Europa inte stort och crowed plats, inomhus restaurang och café ofta mycket liten, och sätta möbler utomhus är ett bra sätt att spendera matplats. Då är det tillåtet att röka utomhus. Äta ute, du kan tala högre, det betyder att du kan ha snyggare chatt med vänner, och du ska inte be om ursäkt till andra. Människor som bor i Europa, som ganska solsken. På grund av geografisk plats och biograf är vintern lång och kall. Människor skulle vilja kosta mer tid att njuta av solsken och den trevliga atmosfären, öppen himmel hjälper upplyftnad och njut av naturens skönhet, även om du är i staden, kan du också se mer information om staden som du inte kan märka på vanligt. Att samla mer minnen om staden. Oavsett du bor här eller bara en besökare.

 

Street Food, jag tycker att det är en del av uteservering. För att sätta 2 stolar och ett bord i närheten av cateringbilen kan du också kalla det en uteservering.

 

Snabbmat, nästan är de kedjan. Funktionen hos dem är det mesta av att äta utrymme utomhus. De hoppas kunna betjäna fler kunder på begränsad plats. Så, de behöver stolarna och bordet kan inte använda för mycket utrymme. Det skulle vara bättre om möblerna är flexibla, så att de kunde matcha bord som de vill. Dessa butiker ofta med stor mänsklig trafik måste de utrusta högkvalitativa möbler. Inte bara för mänsklig användning, men också lämplig för utomhusväder.

 

Som en professionell utemöbler tillverkare, uteservering stol, café möbler, bistro stolar är presenterad produkt. Välkommen att besöka Ease Website www.ease-outdoor.com.