Fördelarna med utomhusrottmöbler

- Jan 02, 2018-

Fördelarna med utomhusrottmöbler


Aluminium Plastrottingstol, tillverkad av plastrotting och aluminiumramar, ytan sprutar med pulver och färg , det är en typ av konstgjorda vävmöbler, som oftast används som utemöbler.

Aluminium är en mycket lätt metall med en densitet på 2702 gram / kubikcentimeter, ca 1/3 av rent koppar. Eftersom dess yta förhindrar ytterligare oxidation av den inre metallen är aluminiumets korrosionsbeständighet bra. Den industriella användningen av aluminium är utmärkt, och det är lätt att bära alla typer av gjutteknik. Aluminiumsstolen adopterar ramkonstruktion, svetsning hållbar och inte lätt bruten eller lös, så kvaliteten kan hållas i mer än fem år.

Rattan är gjord av PE och PVC-plast som har stark seghet och anti-åldrande. Giftfri och lätt att färga, den är lämplig för de moderna olika stilarna av imitativ rottingmöbelprodukter och rattanimitationsprodukter. Det har inte bara egenskaperna hos vacker, hållbar, sanitär, tvättbar, hög intensitet, och är inte lätt att vara möglig, men har inte heller skadliga ämnen och är ofarligt för människokroppen. Eftersom det inte kommer att vara torrt och deformerat, hållbart, anti ultraviolett för dåligt väder, så det är ganska lämpligt för utemöbler.

Jämfört med växtrottningsmöblerna har PE-rottingmöblerna inte bara traditionella handvävningsmekanismer utan också bra flexibilitet, färgstabilitet, färgen kan hållas länge och det är inte mögel, lätt rengöring, anti-ultraviolett strålning, kan produkten inte bara utsättas för väderregn, ljusstyrka utan också fördelarna med låg kostnad, den kan användas vid olika tillfällen. Som utomhus, i det dagliga livet, och det förekommit ofta i utomhusrestaurangen, fritidsklubben, utomhus lekplats, trädgårdshotell och balkong, är det inte bara vackert, men också coolt och bekvämt. Det finns också i sängrummet, det kan användas ungefär fyra till fem år. Den är djupt älskad av utländska och inhemska konsumenter.

Enligt marknadens och konsumenternas behov kan vi producera olika typer av produkter, och vi kan även producera prover enligt ritningarna och specifikationerna från kunderna. Således har utomhusstolen också karaktären av rika och färgstarka färger och stilar, så det är väldigt populärt bland människor i alla åldrar.