Valet av testolar och idéer

- Aug 30, 2017-

Te trappor på hotellet och restauranger och andra offentliga platser hur man väljer, måste uppmärksamma vad? Hotell restaurang industrin är främst relaterad till offentliga platser i valet av människor måste vara uppmärksam på frågan, följande ger dig en föreläsning.

1. Materialet i rottingstolen

I rottingstolen är materialet huvudsakligen uppdelat i två typer av naturliga rotting och imiteringsrottor. Om din stol i utomhusbruk rekommenderar vi dig med imitationrotanmaterial, om inomhusorden föreslår att du använder den naturliga rottan. (De flesta kunder väljer detta sätt), naturlig rottingprestanda är besvärlig och kan inte regna. Så det specifika valet att kombinera sin egen situation.

2. Storleken på rottingstolen

Restaurangen är för alla till fritidshus, i valet av området måste uppmärksamma sin egen plats för att tillåta förhållandena under valet av lite större och sitta upp bekvämare.

3. Priset på rottingstolen

Rattan stol hur man väljer priset måste också kombinera sin nuvarande grundläggande situation i restaurangen, du ska göra en liten restaurang eller en stor restaurang eller high-end liten restaurang. Enligt våra uppgifter för att se många människor gillar och acceptera priset på två steg är en 1000-1200 eller så, den andra är ca 1800-2600.

4. Hur man anpassar sig till de offentliga platserna

De saker på offentliga platser är det vi alla gillar och är mycket hållbara.