Skillnaden mellan inomhusmöbler och utemöbler

- Dec 25, 2017-

  25 december 2017

Skillnaden mellan inomhusmöbler och utemöbler


Som du kan se är möbler en mycket viktig del i vårt liv. Vi kan se den när som helst och var som helst. Dessutom garner möblerna vårt hus, vår gata, vår park och så vidare. Men vet du att möblerna är indelade i två typer som heter Inomhus Möbler och Utemöbler?

Vad som är viktigt är att deras funktion och utseende är olika. Inomhus möbler ser väldigt varmt ut. Med andra ord älskar många människor varma färger i hemmet, såsom mörkröd, ljus varm och glansig konstfibrer Till exempel är soffan oftast tillverkad av PU, svamp, järn och tyg i ditt hus; stol och bord är gjorda av massivt trä.

Så vad är utemöblerna? Deras utseende är annorlunda. För det första använder det vanligtvis rottingvinkling och textylen. Utvecklad för modern stil, oftast kommer dessa rottingstolar och textylenstolar att läggas utomhus. De behöver bära regn och sol, och även kudden. Om du av misstag kasta en kopp vatten på dynan blir det varmt snabbt på grund av det vattentäta materialet utomhus. Men inomhusmöbler tar lång tid. För det andra, i jämförelse med inomhusmöbler, kan utomhusmöbler utsättas för sol och inte blekna. Rammen på möblerna är aluminium och rostfritt stål. Detta material har en mycket stabil natur, det kommer inte att rosta. Så vi kan använda det säkert utanför.

Förresten, utomhus stol kan tillverkas med mycket färg. Och det kan användas vid olika tillfällen. Så, om du behöver veta mer om utemöbler, besök hemsidan: www.ease-outdoor.com .