Innebörd och Standard svamp densitet av soffan

- Aug 30, 2017-

Svamp är en av de oumbärliga material i strukturen av soffan, och viktigast av allt, det spelar en avgörande roll i mjuka och hårda hemma i soffan. Allmän svamp är i enlighet med tätheten att skilja mellan kvaliteter, det så kallade densitet avser vikten per kubikmeter svamp hur mycket.

Densitet är en viktig indikator på svamp kvalitet. Ju högre tätheten av svampen, som visar att klyftan mellan svampen blir mindre. Till exempel: 30 densitet svamp refererar till en kubikmeter av svamp är 30 kg, 40 densitet svamp refererar till en kubikmeter svamp väger 40 kg, och så vidare. Men nu vissa tillverkare, för att uppnå hög densitet normer, det blir ingen vanlig svamp genom att lägga till Talk för att öka vikten på svampen, så de kriterier för att fastställa kvaliteten på svamp vi bör fokusera på rebound eller komprimering med eller utan deformation effekt Under normala omständigheter, ju högre densitet av svampen dess hårdhet kommer att vara hög, men om till super mjuk tillsatser, det blir super mjukt. Så samma densitet svamp mjuka och hårda grad inte är nödvändigtvis detsamma.

Svamp ger en mer intuitiv känsla är dess flexibilitet och mjukhet. Så kan svamp delas in i hög rebound, låg rebound, super mjuk, hård, mjuk punkter. Med de relevanta statliga avdelningarna för tolkningen av tätheten av svampar, densitet högre än 45 densitet för hög densitet svamp, densitet mellan 45-18 för densitet svamp, är låg densitet svamp mindre än 18. För soffa material svampen, enligt olika delar av soffan, valet av olika densitet svamp, men kvaliteten på svampen är generellt hög rebound.