Processen av utomhusstol

- Jan 03, 2018-


Processen med utomhusstol


Utomhus aluminium rotting stol antar vanligtvis följande process:

Produktdesign - material - ramtillverkning - sprutbehandling - vävning - färdig produktinspektion

Ramverk:

PE rottingmöbler är mestadels ramkonstruktion, och ramen är inte bara relaterad till möbelens övergripande form, men också den huvudsakliga strukturella delen av kraften. Huvudramen för denna möbel är aluminiumramen av metall. Huvudramen är lindad eller täckt av rotting, och de flesta ramarna är inte synliga. Ramkonstruktionen är därför relativt enkel och behöver bara uppfylla de övergripande modellerings- och mekaniska egenskaperna utan dekoration. Ramens form bestämmer huruvida hela möblerna är fullvisad spänning eller de släta linjerna.

Ramverket för dessa möbler bygger huvudsakligen på aluminiumlegering. Den huvudsakliga produktionsprocessen är följande:

Böjningar - Svetsning - slipning - korrigering - gjutning

Öppet material hänvisar till materialet enligt den önskade längden av snittet; armbåge refererar till det hackade materialet som krävs av bågsvetsningen böjs; bearbetade material är svetsade för att bilda en preliminär skiss av ramen; slipning avser svetsslipning, gör det smidigt och noggrant; korrigering inklusive ramjustering, bibehålla symmetrisk före och efter inriktning.

Spray:

Efter att ramen är klar utförs rammens sprutningsprocess. Rengör först stoftet och smutsen på aluminiumramens yta, rengör aluminiumramens yta efter avlägsnande av fettolja, tvätta sedan beläggningsvattnet för att förstärka aluminiumramfärgens vidhäftning efter rengöring och torka sedan aluminiumramen med hög temperatur av 220 grader, och sprut bottenpulveret med svarta eller andra färger. Efter bakning vid 220 grader avlägsnas ramen efter kylning, och ytfärgen bearbetas och sprayen kan göras.

vävningsmönster och metoder

Efter att metallramen behandlas av färgen kan den sticka på ramen med hand. Huvudprocessen är:

Förpackningsram - Dragväv - End - Rörhylsa - Inspektion

Paketramen är förebyggande av vävad rottinghylla som bildas av färginkonsekvenserna, om rottingvävningen inte är tät och vi kan se färgfärgen på aluminiumramen kallade vi "dränera", öka botten eftersom kroppen kan förbättra långvarig sikt tryck på basplattan, plast seghet och sag skulle återställa till den ursprungliga släta; dragstången kan bestämma rotantalet av vertikal stapelplatta och ett bakplatta enligt produktvävningsmetoden; vävning: enligt produktstrukturen kan man bestämma stickningsmetoden och efterföljande ordning. runt, ledstänger, ben efterbehandling av flätad, slutligen inställd med glänsande fot och fotplugghylsa.

Slutligen testas kvaliteten på den färdiga produkten, vi måste kontrollera om ytan är jämn och vävningen är ofullständig.