Använd Rattan Stolen för att skapa en ny pastoral stil

- Aug 30, 2017-

Pastoral stil är den främsta efterföljandet av själens naturliga återvändande, belyser landets fritid, rik lokal smak. Medan rotanstolen är mycket nära naturen, främst trä och rotting eller bambu.

Rattan stol kan sägas vara en familj av praktiska produkter, men också gradvis utvecklats mer och mer som ett konstverk. Inte bara madrassen av materialet är en bra reflektion av pastoral stil av elementen av egenskaperna av formen på rotting stolen visar också den enkla och fräscha rustik stil, liksom känslan av stolen är mer idyllisk stil är bättre än landsbygden stil. Från det hela taget kan smart användning av rotting stol lätt skapa fräsch pastorala stil.

Med rottingstolen och annan rotting arbetar med, förkroppsligar den kinesiska pastorala stilen, verkar det elegant och atmosfären. Du kan lägga rottingstolen i hörnet nära fönstret, fritid eller vill slappna av, hälften ligger på rottingstolen, håller den allmänna prosen, frågade lite bläck rökelse, handen är en kopp braved Svag vattenånga av te, ibland trött, tittade upp och tittade ut genom fönstret, jag vet inte när de öppna blommorna i ögonen, väldigt avslappnad. Njut av den upptagna staden upptagen.

I allmänhet, och rottingstolen med endast en mycket enkel element, såsom gittermönsterduk, rottingvävad vas eller blommaskorg, som sätter lite färska blommor. Svag rotting behöver ingen ljusa färger, så hela nyansen är grå för det bästa, så du kan använda rottingstolen för att skapa en pastoral stil.