Soffa fåtölj vardagsrum möbler lätt att matcha olika dekoration stil

Soffa fåtölj vardagsrum möbler lätt att matcha olika dekoration stil som en beach soffa hotel möbler. Montreal soffa kombinerar lyx och komfort i en lounge inställning. Den aluminium ram och funktionen bordsskiva och ben soffbord gör inställningen rost gratis och mycket lätt att underhålla. Det också...
chatta nu

Produktinformation

Soffa fåtölj vardagsrum möbler lätt att matcha olika dekoration stil
 
Som en beach soffa hotel möbler. Montreal soffa kombinerar lyx och komfort i en lounge inställning. Den aluminium ram och funktionen bordsskiva och ben soffbord gör inställningen rost gratis och mycket lätt att underhålla. Det skulle också kunna användas vid vardagsrum med soffgrupp. Du kan tänka dig när du är avkopplande i bekvämligheter i denna vackert utformade skulpturala pjäs. Skapat med hjälp av finaste kvalitet tyger och material, njuta av den delikata modern stilen för att komplettera din utomhus inredning. Match med några fantastiska syftet utformade tillbehör för en hög lyx utseende på resten med lätthet utemöbler.
 
Soffa fåtölj vardagsrum möbler lätt att matcha olika dekoration stil
 
Produkt introduktion av soffa stol vardagsrum möbler lätt matcha olika dekoration format
Som en professionell utemöbler tillverkare är utomhus soffa funktionen produkt. Vi är insisterar på att använda högkvalitativa råvaror. Design idén kommer från bambu, vi vill gå tillbaka till naturen. Denna uppsättning soffa kunde användas på inomhus eller utomhus.
 

ObjektMontreal soffgrupp
Montering krävsNej
SkötselrådRen med en fuktig trasa. Använd inte slipande rengöringsmedel. Förvara i en torr, täckt läge.
Dyna och kudde funktionTona resistenta, snabb torkande, inga ytterligare funktioner, UV-skyddad
Ram primära FinishVit
Uteplats möbler funktionerRosttrögt, UV-skyddat, väderbeständig
FärgTillval
RammaterialAluminium
Tabell Dimension(cm)100 * 60 * 45
Älskare sits Dimension(cm)134 * 70 * 85
Enda soffa Dimension(cm)72 * 70 * 85
Sidobord50 * 50 * 45
40HQ lastning förmåga28sets

 

Senaste nyheterna
Wicker möbler med en naturlig finish som har matterade kan återställas genom att tillämpa citron olja möbelpolish. Repor kan minimeras med produkter speciellt framtagen för detta ändamål.
 

4 (2).jpg

Hot Tags: soffa fåtölj vardagsrum möbler lätt att matcha olika dekoration stil, tillverkare, kundanpassade, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like