Bistrostolar PE Rattan Made Outdoor

Bistrostolar PE Rattan Made Outdoor

Bistro Stolar PE Rattan Made Outdoor Använd EASE Franska Bistro Rattan stol har handgjord vävning med olika färger av PE rotting, vilket gör att du har många alternativ för din befintliga dekoration. Utomhus bistro för utomhus Romerska semesterstil, vit svart får dig att gå tillbaka till 20: e ...
chatta nu

Produktinformation

Bistrostolar PE Rattan Made Outdoor Användning

EASE Fransk bistro Rattan stol har handgjord vävning med olika färger av PE rotting, vilket gör att du har många alternativ för din befintliga dekoration. Utomhus bistro för utomhus Romerska semesterstil, vit svart får dig att gå tillbaka till 20-talet. Jämfört med färgglada medelhavsstil ser denna fritidsstol väldigt enkelt ut och utan att förlora personlighet.

Införandet av Bistrostolar PE Rattan Made Outdoor Use

Bra för tradition och modern restaurang eller cafeteria dekorera, kan rotting matsal stolar ge kunderna bekväma sittplatser att njuta av tiden. Denna artikel armstöd stolar mögel är speciell möbel design för kommersiella. Med utveckling av catering har designstilen och kvaliteten på möblerna för utomhusrottingstolar högre och högre krav. Vi har vår egen bistro stolar fabrik. Rätt, vilket betyder att EASE är en direkt bistro stol tillverkare och bistro stolar grossist, det finns inga andra mellanhänder. Sedan har vi prisfördelen på grundval av god kvalitet.

Modell Artikel

E7082

Beskrivning

Bistrostolar PE Rattan Made Outdoor Användning

Dimensionen (cm)

56 * 63 * 85

Nettovikt (kg)

3,5

Detaljmaterial

Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,

platt rattan13 * 1,3mm,

bambu look finish

Paket

Standard exportpackning: Stolar är inslagna med pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulhållare för rörelse.

rattan chair

PE Rattan

rattan dining chair


Hot Tags: Bistrostolar PE Rattan Made Outdoor, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like