Lyxiga möbler PE rottingstolar uteservering bra Design på restaurangen öppen himmel

Lyxiga möbler PE rotting stolar utomhus sittgrupp bra design på Open Sky restaurang Restaurant utemöblerna tillverkad av aluminiumrör och PE rotting, som också används som trädgårdsmöbler. Stilen är lyx, eller vi kan kalla det lyxiga restaurang möbler. Trädgårdsrestaurangen den...
chatta nu

Produktinformation

Lyx möbler PE rotting stolar utomhus sittgrupp bra design på restaurangen öppen himmel
Restaurang utomhus möbler av aluminiumrör och PE rotting, som också används som trädgårdsmöbler. Stilen är lyx, eller vi kan kalla det lyxiga restaurang möbler. Trädgårds restaurang, inredningen är färgglada stil. Förutom av utomhus, kunde stolarna också användas på inomhus. Även om stolen är blå och grädde, på grund av det speciella materialet, rotting är icke-blekning.
 
Lyx möbler PE rotting stolar utomhus sittgrupp bra design på restaurangen öppen himmel
 
Produkt introduktion av lyx möbler PE rotting stolar utomhus sittgrupp bra design på restaurangen öppen himmel
Lyxiga utemöbler är tillverkad av aluminiumrör och PE rotting. Allvarligt, väljer vi råvaran för att producera den kvalificerade produkten till våra kunder.
 

Modell objektE3002
BeskrivningLyx möbler PE rotting stolar utomhus sittgrupp bra design på restaurangen öppen himmel
Dimension(cm)50 * 58 * 88
Net förpackn4.3
Detalj MaterialAlun tube dia28 * 1,5 mm,
Flat rotting: dia3.8mm,
bambu se finish
PaketetStandard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomullspapper. Efter stapling, kommer att stolar omfattas av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.
40HQ lastning förmåga690pcs
AnvändningStrand, trädgård, uteplats, Bistro, uteservering, Utomhus kafé, utomhusbar, Street bageri


15 (2).jpg


Produktfunktion och tillämpning av lyx möbler PE rotting stolar utomhus sittgrupp bra design på restaurangen öppen himmel
Ny färg sortiment och aluminium ramkonstruktion, aluminium rördimension är dia28 * 1,5 mm, vilket är tillräckligt stark för att bära upp till 150 kg. Som en metall lättviktsmaterial, har aluminium använts att producera möbler i flera år.
 
Senaste nyheterna
En kulturell händelse i vid bemärkelse, upptagen programmet är animerad av ytterligare uttryck för kreativitet såsom färska matupplevelser från lätthet.
 

1 (2).jpg 

Hot Tags: lyxiga möbler PE rottingstolar uteservering bra design i restaurangen öppen himmel, tillverkare, kundanpassade, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like