Lyxig utomhus rotting stolar antik stil restaurang trädgård uteplats användning

Lyxiga utomhus rotting stolar antik stil restaurang Garden Patio användning Luxury uteplats möbler är populära på utemöbler. Stolen är tillverkad av aluminiumrör och PE rotting. Färg sortiment är brun och vit. Den är lämplig för utomhus kafé, gatan restaurang och Bistro. Denna punkt är...
chatta nu

Produktinformation

Lyxig utomhus rotting stolar antik stil restaurang trädgård uteplats användning
Lyxiga uteplats möbler är populära på utemöbler. Stolen är tillverkad av aluminiumrör och PE rotting. Färg sortiment är brun och vit. Den är lämplig för utomhus kafé, gatan restaurang och Bistro. Denna punkt är het-säljande och klassiska typen. Stol stapling är tillgängliga. En 40 HQ container laddar förmåga är 680pcs. Om du är projektet entreprenör, kunde du välja bord och stolar tillsammans.
 
Produkt introduktion av lyx utomhus rotting stolar antik stil restaurang Garden Patio användning
 
Trädgårdsmöbler med lyxiga stil. LÄTTHET specialiserat på tillverkning lyx utemöbler med 10 år. Fabriken är belägen i Foshan Kina. Pulver beläggningsteknik är mycket mogen nu. Under tiden vi håller design och utveckla ny produkt.
 

Modell objektE3012
BeskrivningLyxig utomhus rotting stolar antik stil restaurang trädgård uteplats användning
Dimension(cm)46 * 60 * 95
Net förpackn3.8
Detalj MaterialAlun tube dia28 * 1,5 mm,
Flat rotting: dia3.8mm,
bambu se finish
PaketetStandard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomullspapper. Efter stapling, kommer att stolar omfattas av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.
40HQ lastning förmåga680pcs
AnvändningStrand, trädgård, uteplats, Bistro, uteservering, Utomhus kafé, utomhusbar, Street bageri

18 (2).jpg


Produktfunktion och tillämpning av lyx utomhus rotting stolar antik stil restaurang Garden Patio användning

Kurvan stol tillbaka design hänvisar till kroppen struktur. Höjden på stolen bakåt är tillräckligt hög för att slappna av muskler i ryggen.
Hotel, trädgården, stranden, bistro, uteservering

1 (2).jpg 

Hot Tags: lyxiga utomhus rotting stolar antik stil restaurang trädgården använder, tillverkare, kundanpassade, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like