Utomhus armstöd stolar klassisk stil stapling och Lightweight mobil restaurang

Utomhus armstöd stolar klassiska stil stapling och Lightweight mobil restaurang Lightweight utomhus stolar är ledande objekt är utemöbler. På grund av människor måste överväga om lagring och flytta. Däremot, blir stol med armstöd mer bekvämt, tack vare den bredare stolen...
chatta nu

Produktinformation

Utomhus armstöd stolar klassisk stil stapling och Lightweight mobil restaurang
 
Lätta utomhus stolar är ledande objekt är utemöbler. På grund av människor måste överväga om lagring och flytta. Däremot, blir stol med armstöd mer bekvämt, tack vare den breda stol-dimensionen. Enkel leverans OEM/ODM service, under tiden kontrakt ordning är också tillgängligt. Om du vill utveckla en ny stol för din produktlinje, kunde lätthet stödja dig.
 
Produkt introduktion av utomhus armstöd stolar klassiska stil stapling och Lightweight mobil restaurang


Fåtölj med armstöd, som förbättrar den visuella effekten för människor. Ibland, har den stol arm utformats i runda eller cirkel. På grund av stol ser arm under cirkel mer skonsam och mjuk och inte aggressiv. Under stol sittplatser, vi använder rostfritt stål spik för att fixa sittplatser ramen, på samma gång, använda rostfri spik är vattentät och ingen rusty, det kunde hjälpa stol för att förlänga livslängden.
 

Modell objektE3011
BeskrivningUtomhus armstöd stolar klassisk stil stapling och Lightweight mobil restaurang
Dimension(cm)57 * 63 * 95
Net förpackn3.9
Detalj MaterialAlun tube dia28 * 1,5 mm,
Flat rotting: 13 * 1,3
bambu se finish
PaketetStandard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomullspapper. Efter stapling, kommer att stolar omfattas av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.

模板10jpg.jpg

 
Produktfunktion och tillämpning av utomhus armstöd stolar klassiska stil stapling och Lightweight mobil restaurang
Detta armstöd stolens rotting färg och aluminium ram färg är valfritt. Det innebär att du kan välja samlingen färg enligt produktstil i ditt företag. Eller välja färg för att matcha den kedja restaurang dekoration stilen. PE rotting är en typ av syntetiskt material, som har hög anti-korrosion och UV-beständig funktion.
 

未标题-2.jpg

Hot Tags: utomhus armstöd stolar klassisk stil stapling och lätt mobil restaurang, tillverkare, kundanpassade, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like