Contract Matsalsstolar utomhusmöbler

Aluminium kontrakt möbeltillverkning från 2007, bambu ser finishingchair, långsiktig stabil leverantör.
chatta nu

Produktinformation

Aluminium kontrakt möbeltillverkning från 2007, bambu ser finishingchair, långsiktig stabil leverantör.

MOQ: 100ST


Utomhus trädgård bröllop kontrakts ordförande; Förutom de platser, blomma dekoration, vi behöver också möbler, stolen och bordet, normalt stolen är vit eller gyllene, ibland, människor använder sittdyna med stol; vissa människor använder vita locket på stolen tillbaka. Trämöbler är för tung, metall stol känner sig lite kallt, med hjälp av en kontrakts stol täcka att dekorera, också är att få varm för gästerna. Om stolen gjord av rotting, skulle det vara trevligt. Hur man säger, sätes plattan och ryggstödet kommer att vara mjuk än stolen med metall rygg och metall säte. Att använda utan kudde och stolsöverdrag, och lätt att rengöra och uppsamling. Mindre människor vill använda möbler bara en gång, Cykling för miljövänliga.

Artikel nr

E1185

Mått (cm)

49 * 57 * 88

Paket

10st/stack

N. W (KG)

3,6

Material

Aluminium & PE rotting

dining chair

contract chair

contract chairs

Jämfört med inomhus stol, mindre människor kommer att gå att överväga om matchen med olika möbler. Oavsett om det är lätt att rengöra och samla in, kanske det är de viktigaste funktionerna som människor kommer att fokusera på.


Att göra stolen mer och mer bekväm, att hålla Justera stolen tillbaka radian för att hitta den

bekväm plats att må bra. Att sätta kontraktet matstolar på gatukafé, restaurang och bistro. Contract matsal stol storlek är lämplig för de flesta människor och de flesta nöjen eller fritid platser. Trots allt, dessa aluminium kontraktet matstolar är inte levande möbler, människor använder mindre tid på underhåll, men med mer tid till kommunikation. Kaffe, restaurang och bistro, de är inte bara platser att dricka, njuta av mat, men också de platser där människor att få nya vänner, dela information.

Hot Tags: Contract Matsalsstolar utemöbler, tillverkare, kundanpassade, partihandel, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like