Franska bord och stolar

Fransk kafé matstol, matbord är särskilt för utomhus- eller inomhusrestaurang, café och bistro. Tillverkning från 2007. Håller innovation och kvalitetsvaror till våra partners.
chatta nu

Produktinformation

Fransk kafé matstol, matbord är särskilt för utomhus- eller inomhusrestaurang, café och bistro. Tillverkning från 2007. Håller innovation och kvalitetsvaror till våra partners.

MOQ: 100 STK


Vad kommer att påverka dig att definiera vilken stol eller bord som är bra för dig? Att hitta den rätta när du levererar i möbelaffären eller hänvisar till dekorationen. För de flesta slutkunder,

Det är ok på grund av att de flesta franska bord och stolar i butiken möts för människors krav. Men för någon designer vill de hitta något annat eller speciellt. Ease har denna förmåga att producera nytt för dig. Aluminiumrör, vi kan ändra färg, kurva; PE-rotting, för att ändra storleken, som bredden, tjockleken, du vet, kanske bara en kullspridning, kan franska matstolar också få något som du förväntar dig.

varunummer

E1187C

Dimensionen (cm)

48 * 59 * 89

NW (KG)

3,8

Paket

10st / stapel

Material

Rör av aluminium och PE

fransk kaffe

franska caféstolar

franska kaffestolar

Franska matstolar grossist, Olika möbler har fått mångfunktionen. Två stora kategorier, den första är möbler, den andra är praktisk. Möbler är för variation och visning. Praktiskt vill ge mysiga och nöjen. Jagar också efter möjligheten att ansluta sig till naturen.Industrialisering redan hundratals år, om det sägs i hela mänsklig historia, tyckte vi att det bara var en väldigt liten del i den.Industriell stil populär under några år, och vi tror också att det kommer behålla mode i många år. På grund av att människor inte hittar den bättre att ersätta den. För det mesta använder vi inte tid för att beskriva att vissa franska matstolar är på mode nu, eller redan har inte varit gillade av många människor. Men för industriell stil gör det livet enkelt och brist på mänskliga känslor. Försök hitta svaret från möbelmaterialet; det verkliga materialet exponeras vid luft, stål, järn eller aluminium. Om du bor i länderna i tropikerna, ingen vinter och varm hela året. Jag tycker att det är ok. Men om du bor på vissa platser, där har en lång och kall vinter. När du rör vid stolen eller bordet kommer du att vara mer villig att röra vid ett bord med trä eller en stol med rotting, eftersom det är mjukt och varmt.


Hot Tags: Franska bord och stolar Restauranger, tillverkare, kundanpassade, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like