Utomhus balkong stol möbler set

Enstolskafé visas mer och mer på gatukafébutiken, Ease är en fabrik som tillverkar aluminiumstolar för kafé sedan 2007. Alla frågor som behövs känner gärna med oss.
chatta nu

Produktinformation

Enstolskafé visas mer och mer på gatukafébutiken, Ease är en fabrik som tillverkar aluminiumstolar för kafé sedan 2007. Alla frågor som behövs känner gärna med oss.


Om du var van vid att arbeta i Afrika och resa till Turkiet. Sittplats på balkongen utomhus, bör du välja en bra balkongstol. "Turnén" är ägaren till denna blå kafé. Eftersom jag gillar den turkiska kaffekulturen går jag in i det två ljusa kaffet och du kommer att se en varm sand speciellt gjord för turkiskt kaffe. Plattan, som klassificeras som "sandbryggt kaffe" i den immateriella kulturen. Den lokala gatan i Turkiet visas. Dess värmekälla är inte främst gas utan en stor handfat med magisk uppvärmd sand. Sanden värms upp och värms på en wok under direkt eld.


artikelnummer

E1042C

Dimensionen (cm)

46 * 55 * 88

NW (KG)

3,8

Paket

10st / stapel

Material

Rör av aluminium och PE

tabel and chairs

2 seater table and chairs

chairs

Urvalet av små kaféer finns främst i affärsområdet och avancerade kontorsbyggnader. Men flödet av människor bör inte vara för stort och tvetydigt. Generellt sett bör det inte vara för populärt. Den omgivande miljön bör övervägas fullt ut. Öppna kaféer på dessa platser. Det måste finnas ett enkelt affärspaket, och säsongsnacks kan lanseras enligt säsongen. Det är inte många som förhindrar kaffe. Det är bäst att gå med i ett välkänt kafé. Även om investeringen är större, finns det bra systemhantering och produkter, risker. Den är liten. Utomhus balkong är ett bra ställe, och balkongmöbler är också lätt att köpa.


Hot Tags: utomhus balkong stol möbler set, tillverkare, anpassade, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like