Utomhus bistro bord och stolar set

Bistro set möbelproduktion från 2007, Vi hoppas kunna leverera högklassiga möbler till vår distributör, grossist från hela världen.
chatta nu

Produktinformation

Bistro set möbelproduktion från 2007, Vi hoppas kunna leverera högklassiga möbler till vår distributör, grossist från hela världen.

MOQ: 100 STK


Social interaktion driver utvecklingen av bistro-set. Trämöbler är de ursprungliga möblerna hemifrån hade spelat in. Människor är också bra på att hitta rätt material att använda. Att klippa träd för att vara ett bord för att lagra mat långt borta från jorden för att hålla maten ren. Trämöbler var praktiskt inget möbler under denna period. Och denna egenskap varade i många år. Att välja trä för att tillverka möbler, förutom att det är lätt att få, tycker folk också att det är säkert. Smarta människor skapade redan massor av verktyg, som järnspik, hammare, du kan göra olika bord och stolar utan kemisk beredning. Människor tillverkar möbler av sig själva; det fanns inga möbelaffärer här. Nu, färre människor att göra möbler för hand, så

Många bistrobord- och stolbutiker väntar på att de ska köpa, butiksägaren definierar föremål klienterna kommer att gilla. Och människor använder mer tid på att sociala. Det är rätt, människor måste lägga mer energi på viktigare människor eller saker.

varunummer

E1187D

Dimensionen (cm)

48 * 59 * 89

NW (KG)

3,8

Paket

10st / stapel

Material

Rör av aluminium och PE

bistro furniture

bistro set furniture

outdoor bistro shop

Utomhus bistro set möbler grossist, olika möbler har fått mångfunktionen. Två stora kategorier, den första är möbler, den andra är praktisk. Möbler är för variation och visning. Praktiskt vill ge mysiga och nöjen. Jagar också efter möjligheten att ansluta sig till naturen.Industrialisering redan hundratals år, om det sägs i hela mänsklig historia, tyckte vi att det bara var en väldigt liten del i den.Industriell stil populär under några år, och vi tror också att det kommer behålla mode i många år. På grund av att människor inte hittar den bättre att ersätta den. För det mesta använder vi inte tid för att beskriva att vissa franska matstolar är på mode nu, eller redan har inte varit gillade av många människor. Men för industriell stil gör det livet enkelt och brist på mänskliga känslor. Försök hitta svaret från möbelmaterialet; det verkliga materialet exponeras vid luft, stål, järn eller aluminium. Om du bor i länderna i tropikerna, nej vinter och varm hela året. Jag tycker att det är ok. Möbler för uteserveringar kan alltid ge dig något nytt. Men om du bor på vissa platser, där har en lång och kall vinter. När du rör vid stolen eller bordet kommer du att vara mer villig att röra vid ett bord med trä eller en stol med rotting, eftersom det är mjukt och varmt.


Hot Tags: bistro bord och stolar utomhus, tillverkare, anpassade, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like