Utomhusbistrosbordsmöbler

Fabrik på att göra rottingbistroset från 2007. Om du letar efter stolar och bord till din bistro eller restaurang, vänligen kontakta oss, MOQ är 50 ~ 100 st.
chatta nu

Produktinformation

Fabrik på att göra rottingbistroset från 2007. Om du letar efter stolar och bord till din bistro eller restaurang, vänligen kontakta oss, MOQ är 50 ~ 100 st.


Föreställ dig att gå genom en livlig gata i Paris, passera genom de gamla bokhandlarna och små butikerna, och sedan kommer du till ett litet uteservering. Luften är fylld med nybakade bakverk och läckra ostarom, och gamla kunder kommer att köpa och ger ett vänligt leende till förbipasserande. Detta är essensen i det perfekta ögonblicket i Europa som bilden är svår att fånga, men det är lätt att skapa denna stil i din hemmiljö - den kan vara var som helst.

Om du letar efter något liknande till din egen bistro, kan en trendig bistro-stol och bistrobord i europeisk stil vara ett bra val.


artikelnummer

E3011B

Dimensionen (cm)

57 * 63 * 95

NW (KG)

4

Paket

10st / stapel

Material

Rör av aluminium och PE

outdoor chairs

bistro furniture

outdoor bistro furniture

En av de mest populära typerna av tavernstolar är den böjda trästolen. Under de senaste två århundradena har denna typ av stol förblivit en pubstol som används allmänt på restauranger runt om i världen - denna stol har enkla, lättanvända funktioner. Tavernstolarna är välgjorda och tillverkade av körsbärsröd eller mahogny, men i de vanligare restaurangerna, mestadels gran, ek eller sammansatt trä. Utomhus bistro bord använder normalt vitt, svart eller rött.


Hot Tags: utomhus bistro bordsatsmöbler, tillverkare, anpassade, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like