Utomhus soffbord och stolar

Trevligt soffbord för utomhuspool med hög kvalitet som passar sådana topprestauranger är inte för alla att njuta av, och rätter här tillfredsställer kanske inte allmänhetens smak.
chatta nu

Produktinformation

Kaffebord och stolstillverkare från 2007, MOQ: 100PCS


Trevligt soffbord för utomhuspool med hög kvalitet som passar sådana topprestauranger är inte för alla att njuta av, och rätter här tillfredsställer kanske inte allmänhetens smak. På Paris gator är den vanligaste och intima representanten gatan "bistrot", dess grundläggande betydelse. Det är en "tavern", ett "litet kafé" eller ett ställe att njuta av drinkar och restauranger. Begreppet inkluderar också begreppet mat och vin.

Det är ett sortsord i den franska huvudstaden i Paris och är ett äkta parisiskt fransk ordförråd. Om du åker till Paris och har lokala vänner, kommer de definitivt att bjuda in dig att känna. Precis som i Chengdu och Chongqing, kommer vänner från andra platser att bli inbjudna att gå till hot pot-restaurangen; i Qingdao kommer de definitivt att gå till grillrestaurangen för att dricka öl och äta det av en anledning. Eftersom krogen representerar matkulturen i Paris och människors levande egenskaper.


artikelnummer

E3009

Dimensionen (cm)

47 * 55 * 88

NW (KG)

3,8

Paket

11 st / stapel

Material

Rör av aluminium och PE

coffee table and chairs

coffee chair

coffee chairs

För att hitta ett uteservering kommer det att ge bekväma utomhus soffbord och stolar. Ta en vila och njut av att dalen är full av vackra slott, glänsande torn och banketthallar, lyxiga kupoler och kyrkor. Om du är en komplett romantiker, leta efter det perfekta sagoslottet, ta dig till Azalea, omgiven av vallgraven, Villandry och dess trädgårdar och den lilla ansiktet Beauregard.


Hot Tags: utomhus soffbord och stolar, tillverkare, anpassade, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like