Rottingstol i enkel pation

Enstolskafé visas mer och mer på gatukafébutiken, Ease är en fabrik som tillverkar aluminiumstolar för kafé sedan 2007. Alla frågor som behövs känner gärna med oss.
chatta nu

Produktinformation

Enstolskafé visas mer och mer på gatukafébutiken, Ease är en fabrik som tillverkar aluminiumstolar för kafé sedan 2007. Alla frågor som behövs känner gärna med oss.


Olika områden separeras huvudsakligen av stilen på bordet och enkel rottingstol samt höjden. Det finns fyra höjdbord och 3 olika nivåer av enstaka rottingstolar, och det finns mer än 100 stilar. Bord och stolar för fritid är lägre, den fasta typen är något högre, cafétypen är högre och barstolen är den högsta, vilket är bekvämt för ansikte mot ansikte kommunikation med barista. Barstolen kommer också att placeras bredvid fönstret eller glasdörren för att enkelt kunna se utsidan.


artikelnummer

E1175

Dimensionen (cm)

57 * 59 * 82

NW (KG)

3,8

Paket

10st / stapel

Material

Rör av aluminium och PE

pation chair

outdoor pation chair

single pation chair

Hur lätt denna kopp amerikansk kaffe är är mängden vatten som tillsätts en viktig faktor. Amerikaner dricker kaffe, som ett spel som inte kräver regler, och de är laissez-faire. Enkelt amerikanskt kaffe är indelat i två kategorier: USA: s östkust är rikare än Västbanken och söder är tjockare än norr. Pationsmöbler skiljer sig från inomhusmöbler. Det amerikanska kaffet i kaféet matchar butiken, och ibland kan det inte möta alla behov. Om vi vill dricka amerikansk kaffe som matchar vår "skugga", kan vi beställa en espresso direkt vid beställning, och sedan be butiken att ta en kopp och varmt vatten och brygga ditt eget amerikanska kaffe. Möbler med mer upp design visas på vårt liv.


Förfrågning