Rottingstol med enkel pation

Enstols kafé dyker upp mer och mer på gatukafébutiken, Ease är en fabrik för tillverkning av en enda stol för kafé sedan 2007. Alla frågor som behövs är bara gärna meddelande.
chatta nu

Produktinformation

Enstols kafé dyker upp mer och mer på gatukafébutiken, Ease är en fabrik för tillverkning av en enda stol för kafé sedan 2007. Alla frågor som behövs är bara gärna meddelande.


Olika områden är huvudsakligen åtskilda av stilen på bordet och en enda rottingstol, liksom höjden. Det finns 4 höjdbord och 3 olika nivåer av enkla rottingstolar, och det finns mer än 100 stilar. Bordet och stolarna för fritid är lägre, den fasta typen är något högre, cafétypen är högre och barstolen är den högsta, vilket är bekvämt för ansikte mot ansikte kommunikation med barista. Barstolen kommer också att placeras bredvid fönstret eller glasdörren för enkel visning av utsidan.


artikelnummer

E1175B

Mått (cm)

57*59*82

NW (KG)

3.8

Paket

10st / stack

Material

Aluminiumrör& PE rotting

pation chair

outdoor pation chair

single pation chair

Hur lätt denna kopp amerikanskt kaffe är, är mängden tillsatt vatten en viktig faktor. Amerikaner dricker kaffe, som ett spel som inte kräver' och de är laissez-faire. Enkelt amerikanskt kaffe är indelat i två kategorier: USA: s östkust är rikare än Västbanken och söder är tjockare än norr. Pation-möbler skiljer sig från inomhusmöbler. Det amerikanska kaffet i kaféet har matchen i butiken, och ibland kan det inte uppfylla alla behov. Om vi ​​vill dricka amerikanskt kaffe som matchar vår" skugga" ;, kan vi beställa en espresso direkt vid beställning och sedan be butiken att ta en kopp och varmt vatten och brygga ditt eget amerikanska kaffe. upp design visas i vårt liv.


Hot Tags: enkel pation rotting stol, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like