Wicker Bistrostoluppsättning Furnitre

Till skillnad från atmosfären i inhemska restauranger är tavernorna ofta inte stora. I allmänhet kan de rymma mer än ett dussin bord.
chatta nu

Produktinformation

Wicker möbelproducent från 2007, MOQ: 100PCS


Till skillnad från atmosfären i inhemska restauranger är tavernorna ofta inte stora. I allmänhet kan de rymma mer än ett dussin bord. Wicker bistro set ger dig mer lycklig till bisto. Många gånger måste bokningar göras i förväg. Om du inte kommer till en varm tid, spelar det ingen roll om du inte bokar en tid. Dessutom är lamporna i krogen relativt svaga, förmodligen är detta stämningen. Under dagen, oavsett hur stor utsidan solen är, så snart du går in i krogen, faller plötsligt ljusstyrkan, och butiken skapar alltid medvetet en varm och bekväm atmosfär. Interiören är generellt mer retro, varje butik har sina egna egenskaper, men har alltid en mängd svaga ljus, och ibland till och med lunch kommer det att finnas en lampa eller ett ljus på bordet; på natten har stämningen blivit ännu bättre, allt verkar så bekvämt och romantiskt.


artikelnummer

E1040

Dimensionen (cm)

46 * 55 * 88

NW (KG)

3,8

Paket

10st / stapel

Material

Rör av aluminium och PE

chairs

2 seater chair

single chair

Korgbistrostolar kan vara röda, vita eller svarta. Att äta i Frankrike går riktigt långsamt, oavsett om det går till en dyr restaurang eller en prisvärd bistro. Nyligen hittade jag antagligen en anledning. Anledningen till att stegen att äta franska måltider är så besvärliga, det franska folket äter aptitretare, huvudrätter, ost, desserter, etc. tillsammans, bara för att bordet är relativt litet? Ett litet fyrkantigt bord eller rundbord, lägger två människors bordsartiklar, några burkar med kryddor och var och en av deras aptitretare eller huvudrätten är full, för att inte tala om en liten korg med extra påse. Men människor föredrar fortfarande små bord med korgbistrostolar. Ofta möter några stora bord i landet. Eftersom det är för långt borta och miljön är bullrig kan vi ofta inte höra den andra personen prata om det. Det lilla bordet gör det lättare för människor som äter tillsammans att prata, känner sig mer intima och viskar något.


Hot Tags: rotting bistro stol set möbler, tillverkare, anpassade, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like