Offentliga möbler Wicker Coffee Chairs Array på Street Café Shop

Offentliga möbler Wicker Coffee Chairs Array på Street Caf & eacute; Shop Möbler med offentliga rottstolar, guld och svart matchar med gatukafé. Stolen bak och stolssitsen är gjord för hand. Efter test av många gånger, bekräftar vi mönstret Minimo men inte enkelt. Guld är nytt ...
chatta nu

Produktinformation

Offentliga möbler Wicker Coffee Chairs Array på Street Caf & eacute; affär

Möbler med offentliga korgstolar, guld och svart matchar med gatukafé. Stolen bak och stolssitsen är gjord för hand. Efter test av många gånger, bekräftar vi mönstret Minimo men inte enkelt. Guld är nytt försök på hur man väljer färg. Denna färg låter folk påminna latte. Kedjerestaurang eller uteservering, det här är ett bra val.

Offentliga möbler Wicker Coffee Chairs Array på Street Caf & eacute; affär

Produkt introduktion av offentliga möbler korgstolar Array på Street Caf & eacute; affär
EASE, Som tillverkare ska vi inte bara producera stolar utan även hålla innovation. Hur man väljer färg, hur man gör färgmatchningen, vilken ramdesign kan ge lycka till människor. Vi tänker alltid. Vi insisterar på att utveckla ny produkt per år, ge dem rättvist och visa dem till kunder från hela världen. Vi vet att vi kan producera de goda stolarna till vår kund hela tiden.

Modell Artikel E3001
Beskrivning Offentliga möbler Wicker Coffee Chairs Array på Street Caf & eacute; affär
Dimensionen (cm) 47 * 59 * 85
Nettovikt (kg) 4
Detaljmaterial Aluminiumrör dia28 * 1,5 mm,
platt rotting: 8 * 1,3 mm,
bambu look finish
Paket Standard exportförpackning: Stolar är inslagna i pärlbomullspapper. Efter stapling kommer stolarna att täckas av Kraft papper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjulfäste för rörelse.
40HQ laddningsförmåga 850pcs
Användande Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata Bageri

4.jpg


Produktegenskap och tillämpning av Public Furniture Wicker Coffee Chairs Array på Street Caf & eacute; affär
Allmän stol med ny design på armen, man kan säga att det är armstöd eller bara för dekoration. Kafé, utomhusrestaurang och offentliga matsal är bra ställen att använda stolen.

Senaste nytt
Det finns många tygfärger att välja mellan och soffan finns i fasta eller modulära komponenter. Oavsett om det är klassiskt eller modernt finns det något för någon arkitektonisk omgivning

4 (2).jpg

Hot Tags: offentliga möbler korgar kaffe stolar matlagning på gatukaféet, tillverkare, skräddarsydda, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like