Vattentäta utomhus Wicker stolar Surrouding poolen möblerna på Hotel

Vattentät utomhus Wicker stolar omger poolen möblerna på hotell utemöbler, som skulle kunna användas vid utomhuspoolen. Samtidigt är denna post också den klassiska typen. Det viktigaste är att priset är billigare än andra poster. Oavsett du är grossist eller...
chatta nu

Produktinformation

Vattentäta utomhus Wicker stolar omger poolen möblerna på Hotel

Hotell utemöbler, som skulle kunna användas vid utomhuspoolen. Samtidigt är denna post också den klassiska typen. Det viktigaste är att priset är billigare än andra poster. Oavsett du är grossist eller återförsäljare, vill du gör affärer med utemöbler, denna post är ett bra val.
Runda rotting färg är valfritt, Välj bara den enligt din faktiska krav.
 
Vattentäta utomhus Wicker stolar omger poolen möblerna på Hotel
 

Produkt introduktion av vattentät utomhus Wicker stolar omger poolen möblerna på Hotel
Olika med andra PE rotting stol, objektet med glänsande aluminiumram. Frame ytan gör den speciella oxidation behandlingen. Detta är en typ av ytbehandling typ. Det är också med hög rostskydd funktion. Rotting stol är het säljer i flera år. Även om vi publicerar ny produkt varje år, men denna stol har fortfarande stabil ordning.
 

Modell objektE6034
BeskrivningVattentäta utomhus Wicker stolar omger poolen möblerna på Hotel
Dimension(cm)55 * 60 * 84
Net förpackn3.7
Detalj MaterialAlun tube dia28 * 1,5 mm,
Flat rotting: dia3.8mm,
bambu se finish
PaketetStandard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomullspapper. Efter stapling, kommer att stolar omfattas av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.
40HQ lastning förmåga1368pcs
AnvändningStrand, trädgård, uteplats, Bistro, uteservering, Utomhus kafé, utomhusbar, Street bageri


1.jpg


Produktfunktion och tillämpning av produkt introduktion av vattentät utomhus Wicker stolar omger poolen möblerna på Hotel
Det finns två alternativ för dig om den runda rotting, den första en runda rotting med järnkärna, den andra är den runda rotting utan järnkärna.
Förutom av hotellets pool, kunde det också användas på kafé, gatan restaurang och trädgård.


3 (2).jpg

 
Senaste nyheterna
Metall trädgård möbler tillverkade av aluminium, järn, och stål, finns i tre gemensamma former. Aluminiumrör är den viktigaste delen i utemöbler arkiverat. 1,5 mm tjocklek är standard.


4.jpg 
 

Hot Tags: vattentäta utomhus wicker stolar surrouding poolen möblerna på hotel, tillverkare, kundanpassade, köpa, rabatt, bulk,

Förfrågning

You Might Also Like