Korgstolar bra vävning finns på Patio Bistro franska trädgårdsmöbler

Wicker stolar bra vävning finns på Patio Bistro Fransk trädgård möbler Wicker uteplats set, jämfört med andra objekt, detta som är mer lämplig att användas inomhus, sätta det i vardagsrummet, kommer det att bli en bra plats att tjäna dina besökare. Snövit uppfyller de flesta av dekoration stil efterfrågan. Som...
chatta nu

Produktinformation

Wicker stolar bra vävning på Bistro Fransk trädgård utemöbler


Wicker uteplats set, jämfört med andra objekt, detta är mer lämplig att användas på inomhus,
Uttrycka det i vardagsrummet, kommer det bli en bra plats att tjäna dina besökare. Snövit uppfyller de flesta av dekoration stil efterfrågan. Som multifunktionella möbler är trädgården den andra platsen att använda den.
Hänvisning till den faktiska användningen, kan du välja att utrusta med kudde eller inte.
 
Wicker stolar bra vävning på Bistro Fransk trädgård utemöbler
 
Produkt introduktion av rotting stolar bra vävning på Bistro Fransk trädgård utemöbler
PE rotting 8 * 1,3 mm med 1,5 mm tjocklek tube. Varje tub hörn med bra polering och svetsning är full svetsning. LÄTTHET etablerades 2007, tio år exporterar erfarenhet, och EU är vår viktigaste marknad. Vi kan erbjuda ett års garanti.
 

Modell objektE7100
BeskrivningWicker stolar bra vävning på Bistro Fransk trädgård utemöbler
Dimension(cm)56 * 60 * 86
Net förpackn4.8
Detalj MaterialAlun tube dia28 * 1,5 mm,
platt rattan8 * 1,3 mm,
bambu se finish
 
PaketetStandard export förpackning: stolar är insvept med pärla bomullspapper. Efter stapling, kommer att stolar omfattas av kraftpapper och vattentät plastpåse. Utrustad med hjul fäste för att flytta.
40HQ lastning förmåga780pcs
AnvändningStrand, trädgård, uteplats, Bistro, uteservering, Utomhus kafé, utomhusbar, Street bageri


14.jpg

Produktfunktion och tillämpning av rotting stolar bra vävning på Bistro Fransk trädgård utemöbler
Handvävda kådan sig extremt flexibla, starka och hållbara och rost bevis ramen är tillverkad av högsta kvalitet pulver beläggning aluminium, dess också icke giftiga och återvinningsbart
Och ren gratis bara rengöra den med våt trasa.


模板13.jpg

 
Senaste nyheterna
PE rottingmöbler är väderbeständig, men det kan torka ut i solen. Wicker är bäst förvaras i skuggan. En gång om året, dränk den i vatten för att sätta fukt tillbaka in i dess fibrer. Oskadade wicker helt enkelt måste tvättas och refinished regelbundet för att hålla den i bra skick.
 

4.jpg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla väder korgvide är en toppkvalitet fullt färgade polyeten baserat fiber som är UV, ljus, mögel och mögel resistenta.
Handvävda kådan själv är extremt flexibla, starka och hållbara och rost bevis ramen är tillverkad av högsta kvalitet pulverlackerad aluminium. Det är också icke-toxiska och återvinningsbara och rengör enkelt med bara tvål och vatten, vattenslang eller en power bricka. Gör inte placera objekt som kan orsaka förstoring av solljus direkt på glaset - detta kan orsaka väven att mjukgöra och snedvrida.
Kuddfodral som är standard Ecru färg och Maskintvätt 30 grader. Alla tyger är färg snabbt till klor miljöer för användning i områden som swimmingpool och spa. I dåligt väder Medtag kuddarna inomhus för skydd.
 
 

Hot Tags: Wicker stolar bra vävning finns på bistro fransk trädgård utemöbler, tillverkare, kundanpassade, köpa, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like