Uteplats möbler matbord och stolar uppsättningar

Uteplats möbler matbord och stolar uppsättningar

Matbordsbord Uteplatsmöbler Barbord med bra kvalitet Uteplatsens matsalbord som är tillverkat av aluminium. Det kan också användas som barbordsmöbler i baren. Oavsett var du ska använda bordsbasen har alla en gemensam punkt som lätt gör dem lätt att flytta även vid ...
chatta nu

Produktinformation

Uteplats möbler matbord och stolar uppsättningar


Lättvikt men tillräckligt med bär är den viktigaste specifikationen för bordbenet. Tradition betyder också klassisk. Hur man använder rymden helt, det här är en fråga inte bara för en arkitektonisk formgivare utan även för möbeldesign. 4-benet är tillräckligt starkt för att stödja bordsskivan. Tabletop, vi brukar använda teak, poly trä eller aluminium. Uteplats möbler matbord som är tillverkad av aluminium. Det kan också användas som barbordsmöbler i baren. Oavsett var du ska använda bordsbasen har alla en gemensam punkt som lätt gör dem lätt att flytta även i det smala rummet, för att slutföra ändra inredningen bara genom att ändra placeringen av möbler.

Producera introduktion av uteplats möbler matbord och stolar uppsättningar

I EASE är teakplattan den mest använda bordplattan, eftersom den kan matcha alla bordsben. Teakplattan kan användas utomhus och inomhus. Matbord med teak topp är det mest urvalet. EASE använder importmaterial vid bordet, för att förbättra hela bordets nivå.


Modell Artikel E9304
Beskrivning Uteplats möbler matbord och stolar uppsättningar
Dimensionen (cm) 42 * 42 * 70
Nettovikt (kg) 5,5
Detaljmaterial gjuten aluminium bord-4legs,
pulverlackering med svart
Paket Kartong
40HQ laddningsförmåga 3107pcs
Användande Strand, Trädgård, Uteplats, Bistro, Utomhusrestaurang, Utomhuskafé, Utomhusbar, Gata BageriPoly rattan chair.jpg

Produktegenskaper och tillämpning av Uteplatssmöbler Matbord och Stolar Satser

Gjuten aluminiumsplatta är aldrig rost, på grund av hög UV-resistent och vattentät. Många ställen är lämpliga att använda den, som bistro, trädgård, uteservering eller restaurang.

Senaste nytt

Naturmaterial blir alltmer den vanliga preferensen för högklassiga utemöbler, både för sin förmåga att motstå hårda väderförhållanden och för deras estetiska överklagande. Att undersöka källan till möblerens material kommer också att berätta mycket om dess miljöpåverkan.

rattan wicker chair.jpg

Hot Tags: Uteplats Möbler Matbord och Stolar Satser, tillverkare, skräddarsydda, grossist, köp, rabatt, bulk

Förfrågning

You Might Also Like